Accountancy

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw onderneming. Het biedt u een helder inzicht in waar uw onderneming staat. Daarnaast kunt u op basis van deze cijfers verantwoorde beslissingen nemen over de toekomst van de onderneming.

Wij ondersteunen u als uw adviseur bij het samenstellen van de jaarrekening. Als bevestiging voegen wij een samenstellingsverklaring aan de jaarrekening toe. Mede op basis van deze cijfers adviseren wij u onder andere bij het nemen van investeringsbeslissingen, het verbeteren van het rendement van de onderneming en het aantrekken van nieuwe financiering.

Ook op fiscaal gebied is een deskundig advies essentiëel. Kennis en ervaring op het gebied van belastingen worden door ons gekoppeld aan de kansen en mogelijkheden die de wet biedt. Daarnaast verzorgen wij uw aangiftes voor met name de inkomsten- en vennootschapsebelasting.

Tenslotte kunnen wij voor uw onderneming ook de salarisadministratie verzorgen.

De uitgebreide ervaring opgedaan door ons team, is voor u de garantie dat het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiftes, alsook de daaruit voortvloeiende (fiscale) adviezen voor ondernemers bij ons in vertrouwde handen is.