Van Zijl Accountancy & Advies B.V.
Warinenpoort 76
3991 JZ Houten
vanzijlaena@hetnet.nl
m: 06 - 230 650 80
f: 030 - 636 09 13

Profiel

Na ruim 14 jaar als partner van Deloitte Accountants B.V. werkzaam te zijn geweest heeft Eugène van Zijl RA zijn eigen financieel advieskantoor opgericht. Hij adviseert en begeleidt ondernemers vanuit zijn persoonlijke benadering en betrokkenheid op breed financieel vlak. Bij zijn werkzaamheden maakt hij gebruik van een aantal, zorgvuldig geselecteerde, specialisten van buitenaf. Lees verder over de diensten.

Achtergrond

Eugène is na het behalen van zijn VWO-diploma (in 1974) gestart met de Nivra-accountantsopleiding, waarbij werken en studeren gelijk opgingen. In 1985 is hij afgestudeerd als registeraccountant. Tot en met medio 2007 is hij als registeraccountant werkzaam geweest bij een aantal grote accountantskantoren; de laatste 14 jaren was hij als partner actief bij Deloitte Accountants B.V. Zijn werkzaamheden bestonden met name uit de controle van jaarrekeningen van middelgrote ondernemingen en de advisering aan het management. In die tijd heeft hij veel kennis, ervaring en contacten opgedaan om ondernemers op een persoonlijke en betrokken wijze van dienst te zijn.

Vanaf 1 september 2007 heeft hij een eigen financieel advieskantoor onder de naam “Van Zijl Accountancy & Advies B.V.”. Zijn werkzaamheden verricht hij vanuit een kantoorruimte aan de Warinenpoort 76 te Houten.